Rekabentuk berkomputer jambatan konkrit prategasan - Julia Rita Nordin, 1985; Arizu Sulaiman, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Awam (2010)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam - Struktur dan Bahan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2010