Analisis dan rekabentuk dinding ricih sebagai dinding kosong dan bertetulang berpandukan BS8110: 1997 dan EC 2: BS EN 1992-1-1: 2004 - Darul Nafis Abas, 1973-; Ramli Abdullah; Fakulti Kejuruteraan Awam (2010)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam - Struktur dan Bahan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2010