Penggunaan batu bata tanah liat dalam industri pembinaan - Mazlan Mansor, 1982-; Abdul Rahman Mohd. Sam; Fakulti Kejuruteraan Awam (2010)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam - Struktur dan Bahan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2010