Online medical diagnosis expert system - Asmee Matusin, 1987- author; Lukman Hakim Ismail, supervisor; Fakulti Biosains dan Kejuruteraan Perubatan (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2010)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Bio - Perubatan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2010