Modeling time series rainfall distribution data using box-jenkins method - 493959 Nik Ahmad Amin Nik Yusoff; Zuhaimy Ismail; Fakulti Sains (2008)
Project Paper (Sarjana Muda Sains serta Pendidikan (Matematik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2008