Wastewater treatment using vacuum evaporation technique - Fatin Nazneen Alias, 1987-, author; Radzuan Junin, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Kimia dan Kejuruteraan Sumber Asli (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2010)
Project Paper Sarjana Kejuruteraan (Petroleum)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2010