Vibration based damage detection using artificial neural network - Low, Tian Hock, 1984-; Norhisham Bakhary, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Awam (2010)
Thesis (Sarjana Kejuruteraan (Awam - Struktur)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2010