Claim issues in structural failure - Adilah Hashir, 1987-; Mohamad Ibrahim Mohamad, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Awam (2010)
Thesis (Sarjana Sains (Pengurusan Pembinaan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2010