Interior point methods in gemstone cutting - 494125 Nurmaizura Abdul Wahab; Zainal Abdul Aziz; Fakulti Sains (2008)
Project Paper (Sarjana Muda Sains serta Pendidikan (Matematik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2008