Development soil parameters for hydrologic modelling in upper Sungai Muar [electronic resource] - Habibi Ibrahim, 1981-; Fakulti Kejuruteraan Awam (2010)
Thesis (Sarjana Kejuruteraan (Awam - Hidrologi dan Sumber Air)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2010