A study on rock throw phenomena in boulder controlled blasting - Mohammad Movassaghi, 1980-; Edy Tonnizam Mohamad; Fakulti Kejuruteraan Awam (2010)
Thesis (Sarjana Kejuruteraan (Awam - Geoteknik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2010