The awareness towards green office facilities [electronic resource] - Morteza Ghaempanah Tajabadi, 1979-; Fakulti Kejuruteraan Awam (2010)
Thesis (Sarjana Sains (Pengurusan Pembinaan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2010