Penyelesaian masalah nilai awal persamaan terbitan biasa peringkat satu secara berangka menggunakan perisian matlab - 494323 Norhunaini Mohd. Shaipullah; Halijah Osman; Fakulti Sains (2007)
Project Paper (Sarjana Muda Sains serta Pendidikan (Matematik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007