Kejadian banjir di Taman Tun Dr. Ismail Jaya Shah Alam, Selangor - Amin Sabran Nordin, 1982-; Khalida Muda, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Awam (2010)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam - Alam Sekitar)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2010