Penjadualan projek untuk pembinaan jalan di kawasan tanah berpaya - Ahmad Azizi Ismail, 1964-; Rosli Mohamad Zin, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Awam (2010)
Thesis (Sarjana Pengurusan Projek) - Universiti Teknologi Malaysia, 2010