Management of e-waste in scrap metal facilities - Siti Norhidayah Abdullah, 1983-, author; Mohd. Fadhil Md. Din, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Awam (2010)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam - Alam Sekitar)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2010