Dokumen Kontrak : untuk kerja - kerja membekal, menghantar, memasang , menguji dan mentauliah untuk pemasangan sistem eletrikal, telefon, sistem keselamatan bagi cadangan membina dan menyiapkan bangunan tambahan Fakulti Kejuruteraan Awam (RMK-9) di Universiti Teknologi Malaysia, Skudai JohorDarul Takzim - Universiti Teknologi Malaysia. Pejabat Harta Bina 518566; GLR Builders Sdn. Bhd 11256; IBZ Engineering (M) Sdn. Bhd 558087 (Johor Bahru : Universiti Teknologi Malaysia, 2009)
PRZSL