Cadangan membina dan menyiapkan Fakulti Kejuruteraan Bio-Perubatan dan Sains Kesihatan (RMKe-9) di Universiti Teknologi Malaysia, Skudai Johor: pakej 2 kerja-kerja bangunan dan kerja-kerja lain yang berkaitan - Universiti Teknologi Malaysia. Pejabat Harta Bina; Universiti Teknologi Malaysia; Pembinaan Jaya Zira Sdn. Bhd. (2009)
PRZSL