Pengawalan kontraktor terhadap keselamatan pekerja ditapak bina - Yohannah Rustam, 1987-; Saidin Misnan, supervisor; Fakulti Alam Bina (2010)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Pembinaan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2010