Kesan persimpangan terhadap laju kenderaan di atas jalan tunggal - Abdul Aziz Ahmad, 1987; Othman Che Puan, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Awam (2010)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam - Jalan raya)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2010