Penyelesaian persamaan blasius menggunakan kaedah penembakan - Mohd. Rafi'ul Anuar Mukri; Hamisan Rahmat; Fakulti Sains (2005)
Project Paper (Sarjana Muda Sains serta Pendidikan (Matematik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2005