Perbezaan antara kaedah archimedes dengan kaedah moden dalam menentukan luas permukaan dan isipadu sfera - 495489 Nurdiana Ismail; Zamzulani Mohamed; Fakulti Sains (2005)
Project Paper (Sarjana Muda Sains serta Pendidikan (Matematik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2005