Analisis ujian kaedah statistik tak berparameter - 495490 Azma Ismail; Muhammad Fauzee Hamdan; Fakulti Sains (2005)
Project Paper (Sarjana Muda Sains serta Pendidikan (Matematik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2005