Dokumen Kontrak : membekal, menghantar, memasang, menguji terima dan mentuliah untuk sistem Elektrikal, Telefon, Sistem Siaraya (PA) dan sistem bunyi bagi cadangan membina dan menyiapkan bangunan tambahan Fakulti Kejuruteraan Kimia dan Sumber Asli (RMKe-9) di Universiti Teknologi Malaysia, Skudai, Johor Darul Takzim. - Universiti Teknologi Malaysia. Pejabat Harta Bina; Universiti Teknologi Malaysia; Pembinaan Impian Sdn. Bhd; Doyes Engineering Sdn. Bhd (2009)
PRZSL