Kefahaman penghuni dan orang awam mengenai pembangunan perumahan komuniti berpagar dan perpengawal (GACOS) di Malaysia [electronic resource] - Lizi Wiriana Nawi, 1986-; Fakulti Kejuruteraan dan Sains Geoinformasi (2010)
Thesis (Sarjana Sains (Pentadbiran dan Pembangunan Tanah)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2010