Nombor kompleks dan aplikasinya dalam litar arus ulang alik - 495587 Norhafizi Awang; Ismail Kamis; Fakulti Sains (2004)
Project Paper (Sarjana Muda Sains serta Pendidikan (Matematik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2004