Dokumen kontrak : membekal, menghantar, memasang, mengujiterima dan mentuliah kerja-kerja sistem pencegahan kebakaran bagi cadangan meroboh bangunan sediada dan membina semula bangunan Kolej Sains dan Teknologi (PARCEL B) yang mengandungi bangunan 10 tingkat, dewan kuliah dan seminar dan kreja-kerja yang berkaitan di atas sebahagian Lot 4582 (UTM) Jalan Semarak, Mukim Setapak, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur - Universiti Teknologi Malaysia. Pejabat Harta Bina; Universiti Teknologi Malaysia; GTS Contractor Sdn. Bhd.; Farofaz Builders Sdn. Bhd (2009)
PRZSL