Bus transport user satisfaction and service quality improvement through vehicle tracking technology - Samin Salemi, 1985-; Ali Selamat, supervisor; Fakulti Sains Komputer dan Sistem Maklumat (2010)
Thesis (Sarjana Sains (Teknologi Maklumat - Pengurusan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2010