Alum and zeolite a from drinking aluminium cans - Lee, Wei Cheat, 1988-; Mohd. Nazlan Mohd. Muhid; Fakulti Sains (2011)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Kimia Industri)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2011