Penyelesaian kamiran berganda secara analisis dan maple - 495698 Nor Diana Mat Saleh; Che Rahim Che Teh; Fakulti Sains (2004)
Project Paper (Sarjana Muda Sains serta Pendidikan (Matematik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2004