Application portfolio management : framework and operational tool - 510962 Ali Mahdavi Adeli; Azizah Abdul Rahman, supervisor; Fakulti Sains Komputer dan Sistem Maklumat (2010)
Thesis (Sarjana Sains (Teknologi Maklumat - Pengurusan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2010