Staff performance appraisal system for Universiti Tun Hussein Onn Malaysia - Nasarudin Ismail, 1979-; Halina Mohamed Dahlan, supervisor; Fakulti Sains Komputer dan Sistem Maklumat (2010)
Thesis (Sarjana Sains (Teknologi Maklumat - Pengurusan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2010