Kesan penggunaan habuk kayu sebagai pengisi dalam penetulangan termoplastik polietilena ketumpatan tinggi dengan penambahan agen penggabung - 249862 Cheng, Weng Lam (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 1999)
Kertas Projek (Sarjana Muda Kejuruteraan (Kimia)) - Universiti Teknologi Malaysia, 1999