Information personalization for e-government service in Malaysia [electronic resource] - Silviana Prima, 1987-; Fakulti Sains Komputer dan Sistem Maklumat (2010)
Thesis (Sarjana Sains (Teknologi Maklumat - Pengurusan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2010