Menyelesaikan model persamaan terbitan peringkat pertama dan kedua dengan menggunakan perisian maple - 496179 Norhafizah Md Sharif; Ismail Kamis; Fakulti Sains (2004)
Project Paper (Sarjana Muda Sains serta Pendidikan (Matematik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2004