Permodelan dan aplikasi permukaan Bezier - Jahlilawati Ja'afar; Mohd. Shah Ali; Fakulti Sains (2004)
Project Paper (Sarjana Muda Sains serta Pendidikan (Matematik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2004