Jenis-jenis pepecahan dan penggunaan pecahan dalam kehidupan - 496306 Hasni Mohamed; Zaiton Mat Isa; Fakulti Sains (2004)
Project Paper (Sarjana Muda Sains serta Pendidikan (Matematik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2004