Kejadian banjir di Taman Tun Dr. Ismail Jaya Shah Alam, Selangor [electronic resource] - Amin Sabran Nordin, 1982- (2010)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam - Alam Sekitar)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2010