Menyelesaikan masalah laluan kenderaan menggunakan simulasi penyepuhlindapan - 496787 Norlida Mahmut; Ali Abd. Rahman; Fakulti Sains (2004)
Project Paper (Sarjana Muda Sains serta Pendidikan (Matematik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2004