Tinggi efektif tiang konkrit bertetulang menurut BS8110-1: 1997, BS8110-2: 1985 dan EC2: BS EN 1992-1-1: 2004 [electronic resource] - Khairol Azmir Ahmad, 1983- (2010)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam - Struktur dan Bahan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2010