Kajian kualiti air di Muara Sungai Pahang [electronic resource] - Khairul Nizam Mat Amin, 1979- (2010)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam - Alam Sekitar)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2010