Penyenggaraan perangkap sampah untuk saliran air di sungai Galing Besar, Daerah Kuantan [electronic resource] : satu kajian kes - Ghazali Shaffie, 1972- (2010)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam - Pengurusan Binaan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2010