Penggunaan persamaan terbitan linear peringkat kedua dalam analisis sistem aci engkol enjin dan litar elektronik mudah - 496985 Mohd. Fadzil Yusof; Maslan Osman; Fakulti Sains (2004)
Project Paper (Sarjana Muda Sains serta Pendidikan (Matematik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2004