Penggunaan analisis pembezalayan (DA) dalam pemeriksaan risiko penyakit jantung di kalangan kakitangan Universiti Teknologi Malaysia bagi tahun 2000 - 497014 Chiang, Gladys Kim Shui; Robiah Adnan; Fakulti Sains (2004)
Project Paper (Sarjana Muda Sains serta Pendidikan (Matematik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2004