Beberapa kaedah penyelesaian masalah nilai sempadan yang melibatkan persamaan terbitan biasa linear peringkat kedua - 497026 Hanizawati Rozali; Hamisan Rahmat; Fakulti Sains (2004)
Project Paper (Sarjana Muda Sains serta Pendidikan (Matematik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2004