Kajian sifat pengaliran haba dalam adunan polipropilena-polistirena yang diserasikan oleh ABS menggunakan kalorimeter pengimbasan pembezaan (DSC) - 248474 Saw, Shih Wei (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 1998)
Kertas Projek (Sarjana Muda Kejuruteraan (Kimia)) - Universiti Teknologi Malaysia, 1998