Himpunan kaedah penyelesaian sistem persamaan linear : teknik penyelesaian berangka - 497324 Normiza Mustafha; Md. Yusof Saidin; Fakulti Sains (2003)
Project Paper (Sarjana Muda Sains serta Pendidikan (Matematik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2003