Nilai eigen dan vektor eigen bagi matriks serta aplikasinya - 497599 Zainorashikin Abdul Rahman; Abdul Shukor Muhammad; Fakulti Sains (2003)
Project Paper (Sarjana Muda Sains serta Pendidikan (Matematik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2003