Menyelesaikan persamaan pembeza biasa menggunakan maple - 498339 Zunaidah Ahmad Zahari; Che Rahim Che Teh; Fakulti Sains (2003)
Project Paper (Sarjana Muda Sains serta Pendidikan (Matematik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2003