Model farmakokinetik satu dan dua kompartmen dengan penggunaan persamaan terbitan linear peringkat pertama - 498498 Teo, Siew Gek; Faridah Mustapha; Fakulti Sains (2003)
Project Paper (Sarjana Muda Sains serta Pendidikan (Matematik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2003